Norra Speedwayalliansen har gjort klart med ytterligare en förare för den kommande säsongen. Masen Jesper Persson, 17, är nästa förare att ansluta in i truppen och under säsongen 2018 representerade han Masarna i Elitserien och Valsarna i Allsvenskan.
– Det känns mycket bra att Jesper är klar för oss. Han är en seriös och ambitiös förare som vi hoppas kunna utveckla ännu mer i vår miljö. Trots sin ålder har han redan provat på Elitserien och stått för stabila insatser i Allsvenskan. Det ska bli kul att få arbeta med han nästa säsong, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Persson ser fram emot att få representera Norra Speedwayalliansen den kommande säsongen.
– Det kändes som ett bra alternativ för mig eftersom det verkar väldigt seriöst. Jag tycker de två lagledarna är två riktigt schyssta personer som jag ser fram emot att samarbeta med! Sen självklart också för att jag själv ska kunna utvecklas ännu mer och ta ett steg i min karriär, och det känns som att Alexander och Johannes vill satsa på mig. Det är väldigt viktigt för att kunna ta det där klivet i karriären!

Jesper Persson snittade 1,026 poäng per heat i Allsvenskan under säsongen 2018. I Elitserien gjorde han fyra matcher och snittade 0,583 poäng per heat.
– Jag och Alexander var överens ganska tidigt om att en kontakt skulle tas. Jesper passar in i vårt tänk och det ska bli mycket kul att få arbeta med honom kommande säsong. Jesper är en förare som jag imponerats av i år och det ska bli kul att se han i Speedwayalliansens väst 2019, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Norra Speedwayalliansen 2019
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500