Norra Speedwayalliansens arbete med lagbygget fortsätter. I dag kan vi med glädje meddela att Victor Palovaara, 24, ansluter till den kommande säsongen. Palovaara körde för Piraterna i årets allsvenska och kommer till säsongen 2019 ha 1,769 i snitt.
– Att vi har fått klart med Victor känns fantastiskt bra. Jag älskar hans inställning till sporten och jag är övertygad om att han kommer att ta ytterligare kliv den kommande säsongen, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

– I och med Victors underskrift betyder det att vårt lag ser ännu mer slagkraftigare ut och vi kommer verkligen bli att räkna med 2019.

Palovaara kommer den kommande säsongen utöver Norra Speedwayalliansen representera Vetlanda i Sverige. Den 24-årige värmlänningen, säger följande om att få representera Speedwayalliansen den kommande säsongen.
– Tycker de är ett intressant nytt tänk som de är i Norra. Och ska bli riktigt kul att köra matcher i Eskilstuna samt att de är bra killar i laget och som har hand om laget. Jag tror vi kan bli ett bra lag med bra lagkänsla som har roligt och jobbar tillsammans! Så ser verkligen fram emot säsongen, säger Victor Palovaara.

Kontraktsskrivningen med Palovaara innebär att Norra Speedwayalliansen har kommit en bra bit med sitt lagbygge.
– Victor kommer att vara en viktig pusselbit den kommande säsongen. Han kommer få ett stort förtroende av mig och Alexander, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

– Så som lagbygget artar sig nu så kommer vi bli att räkna med i Allsvenskan 2019.

Norra Speedwayalliansen 2019
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500