Alexander Liljekvist, 25, är klar för Norra Speedwayalliansen över den kommande säsongen. Liljekvist kommer senast från Nässjö som han representerade under den föregående säsongen och tar alltså den sjunde platsen över 0,500 i snitt i truppen.
– Jag har haft ett bra snack med Alexander i ungefär fyra veckor. Vi har väl egentligen från första början vetat vart vi har haft varandra och det är kul att han väljer oss, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen och fortsätter.

– Förhoppningsvis kan han utvecklas under mitt och Edbergs ledarskap. Jag ser fram emot att se den satsning som Alexander gör den kommande säsongen.

Liljekvist ser fram emot att representera Speedwayalliansen över den nästkommande säsongen.
– När jag blev kontaktad av Norra Speedwayalliansen och de berättade om sina planer inför säsongen, så kändes det väldigt inspirerande att få ta del av den nystarten som klubben ska göra. Jag gillar banan i Eskilstuna och hur de nya ledarna sköter kontakten med oss förare och allting runt om på ett riktigt proffsigt sätt, säger han och fortsätter.

– Lagbygget ser mycket intressant ut, där alla förarna är påväg uppåt i sina karriärer. Vi kommer bli ett lag ett räkna med, speciellt på hemmabanan, där alla förarna har åkt mycket och trivs bra.

Därmed återstår det nu enbart en plats över 0,500 i snitt i Norra Speedwayalliansens lagbygge.
– Det har gått över förväntan med lagbygget. Jag tycker vi ser ut att få ett riktigt spännande lag för Allsvenskan 2019. Jag är övertygad att vi kommer bli en obehaglig överraskning för många lag, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Norra Speedwayalliansen 2019
Dimitri Bergé – 2,000
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Rasmus Broberg – 0,929
Alexander Liljekvist – 0,552
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500