Den femte föraren över 0,500 i snitt är klar för Norra Speedwayalliansen till den kommande säsongen. Rasmus Broberg, 24, stannar i laget även över säsongen 2019. Broberg kommer att ha 0,929 i ingångsnitt säsongen 2019.
– Så som laget ser ut att arta sig kommer Broberg bli en viktig pusselbit på reservplats. Vi hoppas han kan dra ett stort lass och utvecklas mer under säsongen 2019 under min och Alexanders ledning, säger Johannes Wahlberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Broberg, ser fram emot att få fortsätta representera Norra Speedwayalliansen även över den kommande säsongen.
– Valet var ganska enkelt, att få åka alla hemmamatcher i Eskilstuna där jag ändå är ifrån, säger Rasmus och fortsätter.

– Tror vi kommer kunna gå väldigt långt om alla levererar som dom kan, vi är ett ungt och väldigt roligt lag med stor vilja allihopa. Extra roligt att vi känner varandra ganska bra allihopa, så de här kommer bli kanon.

I och med Brobergs underskrift återstår nu endast tre platser över 0,500 i snitt i Norra Speedwayalliansens trupp över den kommande säsongen.
– Nu är jag och Johannes i slutfasen av lagbygget. Jag tycker det börjar se spännande ut och vi hoppas att kunna komma med fler nyheter under veckans gång, säger Alexander Edberg, lagledare i Norra Speedwayalliansen.

Norra Speedwayalliansen
Victor Palovaara – 1,769
Linus Eklöf – 1,581
Daniel Henderson – 1,442
Jesper Persson – 1,026
Rasmus Broberg – 0,929
Alexander Jacobsson Sundkvist – 0,500
Max Belsing – 0,500