Under gårdagen blev det klart att Dimitri Bergé, 22, är klar för Norra Speedwayalliansen. Fransmannen representerade Polonia Bydgoszcz i Polen och hade även uppsittningar i ett flertalet mer länder.

Den 22-årige fransmannen, ser det som en möjlighet han måste ta.
– För att vara ärlig, så var det inte förrän den här veckan jag förväntade mig att köra i Sverige nästa år. Eftersom det är ganska svårt att få en lagplats där borta men jag fick chansen att komma i kontakt med Alexander. Det är en möjlighet för mig som jag måste ta, säger Dimitri.

Vad säger du om banan i Eskilstuna?
– Banan är ganska frän. Jag trivdes väldigt mycket på den förra gången och jag ser verkligen fram emot att åka igen därborta, säger Dimitri och delger sina mål för 2019.

– Det gäller att göra jobbet i mina respektive klubbar och bli kvalificerad för SEC-serien.

Välkommen till Norra Speedwayalliansen, Dimitri!